Categories
God stil med ure

Stacking med ur

Stacking af armbånd er en vedvarende tendens. Ved at kombinere flere armbånd i forskellige bredder, opnår du en markant effekt, og signalerer hvem du er. Mix armbånd af metaller, blødt skind eller tekstilbånd med og uden symbolske vedhæng; hjerter, kors, stjerner, mønter, blomster, nøgler, bogstaver osv.

Det danske smykkefirma Aagaard har designet serien From Soldier To Soldier, der er som skabt til stacking. Armbåndene består af knyttet faldskærmsline i mange forskellige farver, der låses med en smykkelås formet som enten et hjerte eller en oval. Ideen til de rustikke armbånd fik Aagaard fra udsendte soldater, der solgte flettede faldskærmslinier med låse af uniformsknapper til fordel for en forudlykket soldats familie. Når du køber et armbånd, støtter du foreningen Støt Soldater & Pårørende (SSOP) med 10% af udsalgsprisen.

Ved hjælp af et ur, kan du opnå en endnu mere markant effekt. Vil du være på den sikre side, bør du kombinere sølv ure med sølv armbånd. Dette ur fra Seiko har perlemorsskive og diamanter – nedsat til 2900 kr.

 

 

Categories
God stil med ure

Sort Seiko

“Et ur siger meget om en person. Udtryk din personlighed med dit ur, uanset om du er til det helt klassiske, herreversionen eller det ultrafeminine.”

Således skriver Costume i januar, der fremhæver et sort Seiko ur. Blandt ure fra Rolex, Longines, Georg Jensen, Omega, Tag Heuer, Michael Kors og Calvin Klein ses det enkle herreur til 2.295 kr. – nu nedsat til 1950 kr. Fås også med sort urskive.

Categories
God stil med ure

Brunt tilbehør til hvidt

Seikos Solar stålur med læderrem fremhæves i det amerikanske modemagasin People StyleWatch. Uret udgør sammen med en Talbots lægetaske og Jean-Michel Cazabat pumps det stilrene tilbehør til en enkel hvid kjole i serien “tre måder at have hvidt på”.

Artiklen rummer følgende gode råd til at bære hvid:

  • Tænk over nuancen – off-white er mere flatterende til de fleste hudtyper og giver tekstiler et luksuriøst look.
  • Tekstiler som uld, tung silke og kabelstrik er mere passende om efteråret end let bomuld.
  • Hvis du tager mere end én hvid ting på, så mix materialer som uld og silke for at skabe liv og personlighed.
  • Farverigt tilbehør er for sommeragtigt til hvid – brug mørkt tilbehør som brun og bordeaux i stedet.
  • Vær ekstra flittig med at få hvidt tøj omhyggeligt renset.

Categories
God stil med ure

PR-manager om sit ur

“Jeg har altid mit ur og mine smykker på. De er en blanding af arvestykker og gaver fra mennesker, der har en særlig plads i mit hjerte. Jeg føler mig helt nøgen uden dem.” Det siger Yael Freifeldt, PR-manager hos Won Hundred, til Costume (september). Hun oplyser i øvrigt, at hun dyrker en jobstilen, som er nem og behagelig, men altid lækker og elegant: Denimleggings fra Won Hundred, bløde t-shirts og praktiske Nike Free kombineres med ur med links-kæde, masser af sølvarmbånd og Chanel-taske.

Nye denimleggings fra Won Hundred
Blød t-shirt fra Acne
Nike Free fås i utallige farver
Vintage Chanel rygsæk
Ur med links kæde fra Seiko
Categories
God stil med ure

Læder til vinter

Designerne viser læder fra top til tå i deres efterårs- og vinter-kollektioner. Gerne sort, men beige, brun, bordeaux og blå er også moderigtige varianter. Alexander Wang satser hele butikken på hårde kontraster i form af sort og hvid læder, mens Chloé kombinerer en blød lædernederdel med en fyldig fleecejakke.

Med en knælang pencilskirt får du en lædernederdel, der holder for evigt. Match nederdelen med et ur med læderrem i samme nuance. F.eks. et sporty herreur med sort kroko-læderrem eller en klassisk model med brun læderrem. Urene findes også i mere spinkle damemodeller.

Herreur med sort læderrem
Herreur med brun læderrem
Silkeblød lædernederdel fra Chloé
Nederdel fra Selected Femme
Top til tå læder fra Alexander Wang
Læderkjole fra Banana Republic
Categories
God stil med ure

Tern

Store guldsmykker og gulddoublé ure klæder de opulente tekstiler og farver, der præger efterårets mode. Mørke farver som aubergine og mørkegrøn afløser sommerens pasteller.

Gå efter store pendanter, brede ure og armbånd. De klæder også efterårets anden store tendens: Tern. Efterårkollektionerne er fyldt med både den skotske tartan og den petitternede hundetand.

En sprød hvid skjorte går godt til en ternet mohair sweater. Match en ternet pencilnederdel med en cashmere rullekrave sweater, et par guld hoops og et gulddoublé ur, som dette til 1.595 kr.

Vandbeskyttet gulddoublé ur
Blandede tern

 

Tartan: Michael Kors
Hundetand: House of Holland, Dior og Pucci
Categories
God stil med ure

Kort jakke og pencilskirt

Den korte jakke præger sensommerens modebillede. Costume august 2012 anbefaler at sætte en kort jakke sammen med pencilskirt, rullekravebluse og wedges.

Brug lidt, men markant tilbehør, f.eks. en clutch, en statement halskæde eller en serie armbånd,  der matcher dit ur, for at fremhæve stilen. Jakken kan i selv fungere som stilskabende tilbehør, hvis du nonchalant bærer den over skulderen. En kort jakke til en gulvlang kjole kan også fremhæve taljen.

Marineblå jakke fra Vila – 399,95 kr.
Bouclé jakke fra Topshop – £65
Grå uldjakke fra Bruuns Bazaar – 1.999 kr.
Vinrød jakke fra H&M – 349 kr.
Jakke fra Selected Femme – 399,95 kr.
Categories
God stil med ure

Nyheder fra Seiko

Seiko har introduceret tre nye dameure i rustfrit stål med safirkrystaller.

Sportura SNDX95P1

 

Premier SXDE02P1

 

Premier SXGP11P1
Categories
God stil med ure

Den hvide herreskjorte

En hvid herreskjorte er en meget anvendelig del af sommergarderoben. Den skærmer huden mod solens skarpe stråler uden at blive for varm. Herreskjorten med opsmøgede ærmer signalerer en skødesløs stil, uanset om den er stukket ned i en højtaljet blomstret sommernederdel eller et par stilfulde mørke bukser.

Audrey Hepburn gjorde sit til at give den hvide skjorte ikonstatus, på linje med den lille sorte hun bar i filmen Breakfast at Tiffany’s.

Med et smukt ur, armbånd, clutch og stilletter fungerer herreskjorten både dag og aften. Match uret i gulddoublé med en serie enkle guldarmbånd.

Audrey Hepburn
Den hvide skjorte med bukser
De hvide skjorte til nederdel
Gulddoublé fra Seiko
Armbånd fra Troldekugler
Categories
God stil med ure

Statussymboler og statement smykker

I en tid hvor de fleste af os bruger vores mobiltelefon til at se hvad klokken er, bærer vi ikke længere ure af praktiske grunde. Armbåndsure er blevet statussymboler, der har samme funktion som statement smykker.

Det giver god mening at have flere forskellige ure i sin egen private kollektion, så man har et ur, der matcher enhver tøjstil og lejlighed. Her er fire gode bud på ure til basisgarderoben:

  • Et diamantur – et ur der glimter med diamanter eller krystaller er det perfekte cocktailur.
  • Et trendy ur af plast kan bruges til uformelle lejligheder eller til sport.
  • Et klassisk ur af sølv eller stål kan bruges på kontoret eller til formelle lejligheder.
  • Et herreur på en kvindearm har en kraftfuld appel. Det store maskuline ur trækker opmærksomheden til slanke og feminine håndled.
Hvid læderrem og 48 diamanter til 4995 kr.