Categories
Ikke kategoriseret

Gå sommeren i møde med et Seiko ur

Vi er midt i juni. Det betyder at sommeren burde være over os hvert sekund nu.

Desværre har vi været vidner til et vådt og gråt vejr de sidste par dage – men det kan heldigvis nå at ændre sig.

Sommeren er den årstid hvor flest folk viser sig frem: nye sko, ny trøje, ny bil og selvfølgelig nyt ur.

Gå dette års sommer i møde med et Seiko ur, som dette klassiske herreur: SGEE43, der er udstyret med safirglas og er vandtæt op til 10 bar.

Categories
Ikke kategoriseret

Et quartz ur der bliver bemærket

Til dem af jer der gerne vil skille sig fra mængden, har Seiko lavet et ur, der ikke er til at overse.

Quartz ur der bliver bemærket
Det tal-glade pilotur fra Seiko skal nok fange folks opmærksomhed

Piloturet er udstyret med en står håndfuld funktioner, der kan bruges i forbindelse med sport og lignende, men uret fungerer også fint som hverdagsur.

Uret er et kinetic ur der er lavet i stål, med mineral glas og med en vandtæthed op til 10 bar

Du kan læse mere om uret her

Categories
Ikke kategoriseret

Sådan passer du på dit Quartz ur

Det er en god idé at bevare uret i så god stand som mulig

De fleste ur-ejere vil gerne sørge for, at deres ur er i tip-top stand fra den dag de køber det, til den dag de skifter det ud med et nyt.

Tid er selvfølgelig en vigtig faktor, og intet ur lever for evigt, men hvis du følger nedenstående råd, vil dit ur i det mindste holde i længere tid end naboens.

Slag og stød: Dette råd siger sig selv. Sørg for at behandle uret forsigtigt, og tag det gerne af hvis du skal lave hårdt fysisk arbejde, hvor du bruger dine arme (for eksempel som flyttemand). Får dit ur stød i forbindelse med sportsgrene som tennis eller golf, er det som regel ikke noget at bekymre sig over.

Sved: Hvis det er varmt udenfor eller hvis du bare sveder generelt bør du tørre det af uret så hurtigt som muligt.

Temperaturudsving: Heldigvis er Quartz ure mindre følsomme overfor ekstreme temperaturudsving end mekaniske ure, og er bygget til at leve i mange år med temperaturer mellem -10 og +35 grader. Uret kan begynde at gå langsommere, hvis det opbevares et koldt sted, men det vil begynde at gå regelmæssigt, så snart du går med det. Temperaturer under -10 og over +35 kan skade uret. Batteriets holdbarhed bliver desuden i høj grad reduceret af temperaturer over 40 grader (heldigvis ikke noget problem i Danmark)

Kemikalier: Gasser, kviksølv, kemikalievæsker osv. kan misfarve urkassen, armbåndet og remmen. Sørg for at holde kviksølv væk fra uret, da det kan efterlade grimme grå pletter.